sunnuntai 21. syyskuuta 2014

11. syksy ja herkut

"taas on se aika vuodesta kun illat pimenevät ja harmaat sadepilvet peittävät taivaan", uskon että moni teistä ajattelee syksystä juuri noin, pelkkää sadetta, kylmää ja märkää. Itse tykkään syksystä todella paljon, syksy on yksi lempivuodenajoistani! Luonto on ehdottomasti kauneimillaan syyskuukausina, puiden lehdet suorastaan kylpevät eri oranssin, keltaisen ja punaisen sävyissä. Saa pukeutua ihaniin neuleisiin ja muhkeisiin huiveihin ja illan tullen kääriytyä sohvalle peiton alle!

 loppusyksy kuitenkin on mielestäni aivan kamalaa, pääasiassa vain sataa ja tulee ja motivaatio kaikkeen katoaa kuin tuhka tuuleen, Tallillemenoon täytyy varautua suunnilleen märkäpuvun kanssa ja ennen ratsastamaan lähtöä täytyy poni kaivaa esiin monen loimikerroksen alta. Toivottavasti tänä vuonna ensilumi tulee ennenkuin kumisaappaat ja sadetakit ovat puhkikuluneet!



Näin syksyisin tykkään kokata erilaisia herkkuja ja miksei ihan oikeatakin ruokaa. Tänään tein tuollaisa banaanisuklaa-juttuja (niillä on varmaa joku ihan nimikin mutta...)  eli siis dipataan banaaninpätkät suklaassa ja ripotellaan päälle vaikka pähkinöitä, niinkuin minä tein ja sitten laitetaan pakasti meen jäähtymään n. tunniksi. (Näistäkin on varmaan miljoona eri versota ja näihin voi käyttää about mitä vaan). Pakko sanoa, että maku ei ollut ainakaan mun mieleen!



ah, täydellinen Billys-pizza! ❤️


Hyvää syksyn jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!