lauantai 25. heinäkuuta 2015

34. Mitkä koirat?

Blogissa olen pari kertaa maininnut meidän koirista, mutta en ole koskaan niistä sen tarkemmin kertonut. Uskon, että ainakin joku teistä siellä on koiraihminen, niin ajattelin nyt pyhittää koko postauksen vain näille kahdelle karvanaamalle!



SALLI

s.  13.11.2008
kääpiösnautseri
musta-hopea

Salli on aika eloisa tapaus ja siltä ei energia lopu varmaan ikinä.  Sallia ei tarvitse koskaan sillain käskemällä käskeä, vaan se ymmärtää ihan puhettakin. Se tykkää kaikista rajuista jutuista, esim. kivien ja jääkökköjen kanssa leikkiminen on sen mielestä ihan parasta, mutta hätätapauksessa käy vaikka hevosen pallo! Salli useimmiten tottelee kuiskaustakin ja sitä voi pitää irti ihan missä vaan, mutta välillä sillä on kyllä sitten niin kova tahto, ettei sitä pysäytä mikään.  Esimerkiksi lenkillä se saattaa yhtäkkiä vetää jarrut pohjaan ja kiskoa taaksepäin vain sen takia että se haluaa mennä haistamaan jotain jo taakse jäänyttä kohtaa. Salli on tosi valikoiva vieraita ihmisiä kohtaan ja voi vaikka napata sormesta kiinni, jos se katsoo sen tarpeelliseksi. Salli on varmaan aikalailla täydellinen koira, mutta jos siitä pitäisi yksi huono asia keksiä, niin Sallilla on todella herkkä maha ja sen takia se syö pelkästään raakaruokaa.



ALMA

s. 9.12.2010
kääpiösnautseri
musta-hopea

Alma on lähes kaikessa Sallin vastakohta, vaikka onkin sen puolisisko. Alma kaikkia pelkää vähän kaikkea, niinkuin esimerkiksi kovia ääniä ja vieraita koiria. Uutenavuotena sille täytyy antaa rauhoittavia ilotulitteiden takia ja jos lenkillä vastaan tulee joku vieras koira, se haluaisi tulla vain syliin. Alman mielestä parasta on ruoka ja kaikki pehmeä, jos Alma olisi ihminen se varmaan makaisi selällään jossain röyhelöissä ja söisi. Alma ei lähes koskaan leiki, paitsi silloin jos leluna on joku pehmeä, mistä ei kuulu ääntä ja silloinkin jonkun täytyy olla leikittämässä sitä. Jos Alma saisi päättä se menisi ulos vain auringonpaisteella, mutta sillonkaan ei varmaan saisi olla liian lämmin tai tuulla. Almalla tulee heti kauhea hätä jos äiti lähtee pois sen näkyvistä, esim. jos äiti lähtee töihin, niin Alma odottaa sitä eteisessä koko sen ajan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!